301009

nu ska jag och carro kolla på skräckis och i eftermiddag åker vi ner till varberg & simmar DM!


dags att kolla formen inför sm!


lov

detta lovet har gått väldigt fort och jag har inte gjort någonting. Visst, har tränat men inte mer än vanligt eftersom vi släpper nu inför dm. Sen har jag varit en del med sofia&johanna även Carro&lisen någon dag!
Imorgon åker vi ner till varberg för att simma dm. Just nu känns det som att jag håller på att bli sjuk och det suger. Det har känts riktigt bra på träningarna det sista så hade velat se ifall det gett något resultat med. får hoppas det konstiga i halsen gått över tills imorgon.
nu ska jag nog försöka sova lite innan det är dags för träning!

/c.


trött

ritkigt rolig kväll igår! Efter vi varit nere på badet drog vi till benidrom och käka, sen vidare hem till oliver! hemma runt 2 inatt och sen upp för att morgonträna, inte det skönaste precis. så nu tänka jag slänga in lite bilder från igår och sen ska jag lägga mig i soffan och sova!

 
 


mer bilder finns på facebook

fredagkväll

äntligen lov! inte för att skolan varit så jobbig det sista egentligen. som igår tex så fick vi kolla på en film och sen sluta. Fikade med lisa igår med,satt och pratade i flera timmar, mysigt! Sen åkte jag hem till amanda för att fira henne med tjejerna & jesper :) mysig och lugn kväll med mat & tv tittande. Tog bussen in till stan sen på natten med sofia&johanna. träffade moa, sofie & emil så var med dem ett tag. 

ska ner till badet sen,75års jubileum sen ut och käkamed gruppen,gamla simmare & även petter som kommit hem från stockholm och så får vi se hur kvällen slutar! kommer bli grymt skoj iaf:) 

hahaha, moa är så himla skön! hon hade varit på 80-tals fest..
eller var det 50-tals fest? ;)


ice cold


Grattis till amanda som fyller år idag! haha,älskar bilden!

idag kändes träningen bättre än den gjort senaste veckan iaf...kan ha att göra med att de sänkt temperaturen. de senaste veckorna har det varit 30,5 grader i bassängen så man har typ fått maxpuls på fart 2 serier. Tala om att man fick en chock när man hoppade i idag!

imorgon har jag sovmorgon till halv 12 och är klar med alla inlämningar så det blir chill i skolan fram till lovet, lovely! så nu blir det soffan & navy cis resten av kvällen!


181009

jag har sjuk syra även fast passet slutade för över en timme sen (& det gick skit)
jag har verkligen ingen lust med skola imorgon, skitvecka
jag är nertränad,men har inte tränat överdrivet hårt (?)
jag tänker för mycket..
jag längtar till lördag!







171009

usch, vad jag trött jag är!
igår blev det först bio med alona,UPP. Den var riktigt rolig faktiskt:) Sen åkte jag och sofia till töreboda. Satt mest och prata och sjöng singstar och lite så. På natten någon gång åkte vi hem till elwin och sov! nu är jag sjukt trött, tog tåget hem vid 12 och ska ner och träna sen vid 4. Ikväll blir det nog mys hos linn, skönt:)

slänger in lite bilder från handbollen i torsdags med
sverige vann med 31-10 eller något förresten.




heja sverige!

kom hem från skolan nyss, rätt segt att sluta 3 när man brukar sluta 12 på torsdagar. men men, kollade ju bara på film ändå så. Gillert Grape tror jag den hette, ganska konstig medn rätt okej. Ska snart ner till arenan för ett alltid lika älskat syrapass, usch vad jag hatar det. man mår så sjukt dåligt efter. Plus att jag har världens träningsvärk så lär simma dåligt! nåja, efter träningen ska jag,carro & lisen kolla handbollen, inte varje dag svenska landslaget spelar vm-kval? eller vad det nu är,i skövde! blir nog skoj:)

seya! /c.

lalala, tylösand skulle inte sitta fel nu!

jahaja

happ, då var ännu en helg över. I fredags åkte jag och amanda hem till mats och var där en stund. Sen tillbaka till hentorp,träffa en massa folk man inte sett på evigheter.  blev en rätt trevlig kväll även fast de sista timmarna spenderades ute och man inte hade någon känsel i hela kroppen typ för att det var så kallt! Igår var jag och kollade fotbollen hos carro,sverige suger! Idag har jag haft dubbla träningar och mellan det har jag varit med lisen och carro,trevligt! Har inte haft någon tränare i helgen heller, så man kan ju inte påstå att vi varit så seriösa. "syrapasset" förut är ett rätt bra exempel på det, haha!

slutar 12 istället för halv 3 imorgon och börjar halv 12 istället för halv 10 på onsdag,bara för att vi ska gå till 3 istället för 12 på torsdag, och då ska vi bara kolla på film! as skönt :)

har funderat på en sak...
man säger ju att ett gott skratt förlänger livet,
sen säger man att man dör av skratt.. hur går det ihop?

/c.

just mabye

precis kommit hem från ännu en jobbig träning, men imorgon är vi träningslediga. så himla skönt! helgen blir nog rätt soft med eftersom tamas åker till ungern så vi har ingen tränare och en del åker på ugp. Så det blir jag,carro och pöjkarna! rätt goa pass med tror jag... christian sa det iallafall, så det hoppas vi på! Har träningsvärk som jag vet inte vad sen gymmet igår och ett syra pass på det idag gjorde ju inte det hela bättre!

 Imorgon är det kort dag i skolan med, halv 10 till 12. Fast har slutat senast 12.40 alla dagar denna veckan utom tisdagen, så hela veckan har varit rätt skönt. Men börjar bli ritkigt mycket i skolan nu.. massa inlämningar nu innan lovet och ett prov på ca 100 medicinska termer på tisdag, inte kul!
Nåja, helg imorgon..så skönt! och det blir nog en riktigt skoj helg som det ser ut än så länge :)

Funderar på att cykla iväg till kvantum en sväng och köpa popcorn, för det blev jag riktigt sugen på nu!

hahah, hitta en redigt snygg bild! ser ut som jag har massa extra tänder!
bilden är från sm i somras när jag och carro hade lite roligt i pausen i det härliga vädret!


 

död

usch, precis kommit hem från träningen och jag är helt död nu. 20x50 fj och 100:ar start 1.20 är inte ritkigt min grej precis..eftersom jag inte har någon vidare bra kondis! plus att vi körde syra igår och ett syraliknande pass i lördags och imorgon är det 3 timmars träning..mm,väldigt rockigt. ne nu ska jag inte vara så negativ, det är ju bra att bli nertränad nu så kan man toppa ordentligt till SM! skolan börjar komma igång nu med, massa inlämningar och skit! någon som vet speciella slangord för västra götaland typ så får den gärna säga det, för det är verkligen beövligt! haha. fick sluta halv 1 istället för halv 3 idag med, eller aa vi fick skippa sista lektionen och gå hem och jobba, mycket skönt!

/c.

3 oktober

trevlig kväll igår hos sofia med några härliga tjejer & sofias mamma!:) Singstar,"jag har aldrig" och massa annat trevligt :)
Jag & johanna somnade gott i sofias säng iallafall! Vi gick upp ritkigt tidigt faktiskt, runt tio redan. HAr bara chillat framför mamma mia och high school musical hela förmiddagen, vid två tog jag bussen hem och nu ska jag snart dra mig ner till träningren..har en känsla av att det kommer bli ett jobbigt pass!

lite bilder från igår

   
 

30 september

nyss kommit hem från ishallen där jag kollat på hockey (vad annars) med sofia och johanna, roligt men kallt! skolan idag var rätt slapp, gick bara 8-12. Hade idrott på morgonen och när vi gick från arenan var marken helt vit typ, man kan säga att det hade haglat rätt rejält! efter skolan var det träning,bara lite syra men jävligt jobbigt för jag har sjuk träningsvärk. Imorgon är det fredag = helg! och soft dag i skolan, 09.35-12.15 gutt! på kvällen blir det hem till sofia med tjejerna,mycket niiice :)

/c.


RSS 2.0