gott nytt år!

det årliga 100x100 är nu avklarat, helt ok. Tim åkte ända från mölndal imorse för att simma med oss eftersom de inte hade någon träning själva, haha. När alla va klara gav vi tamas vår grymma nyårspresent som jag och lisen fixat. vi har tryckt tröjor till tamas och alla oss simmare, supersnygga som vi kan ha på tävlingar nu!

nu ska jag återhämta mig någon timme, sen göra mig iordning för att åka och jobba 17-21, sen sticker jag hem till lisen och firar in det nya året med goa tjejer!


GRATTIS FIA!



idag har jag tränat, ätit på thai-house, slått in paket och varit på jakt i hela stan utan att finna det som söktes. händer nog inte allt för mycket mer idag, lång dag imorgon väntar. nyårspasset på morgonen, jobb i ett par timmar och sen fira nyår såklart.

min underbara fia fyller 19 idag med, så hon får ett grattis här med bara för att hon är så bra;
GRATTIS GODING!

jag, fia och jonas (vår historialärare & lätt bästa lärare) på studenten!

wasn't life supposed to be more than this?

dagens två pass avklarade och nu återstår bara 2 stycken där här veckan! mellan passen hängde jag och sofia i min soffa, trevlans. på träningen i förmiddags hade vi finbesök, petter va hemma i skövde och hälsade på! och lilla Levi har blivit så stor, senast jag såg honom va på sm och det är ju inte längesedan men känns som han vuxit sjuk mycket. 



piehl, nylin, petter och nystrand efter att de slagit världsrekord på
4x50fr vid em 2008. roligt att petter kommer från 'lilla' skövde från början!


can't go far, but you can always dream

efter ytterliggare 2 träningspass (självklart lång fart4 serie på em), plus landpass somvanligt (borde gymma med, men när ska jag hinna och orka med det liksom) är jag allmänt död i kroppen. varenda muskel värker seriöst. det är (o)skönt, man känner att man lever. godnatt.


lack of experience?

har inget vettigt att säga, så bjuder på lite typiska simmarsaker.





1. ..eller medan de har 2 träningar i veckan alt. lediga över jul och nyår har vi 2 om dagen, haha.
2. ..för att då börjar ju faktiskt nästa säsong. våran enda ledighet är ett par veckor i slutet av sommaren, dock känns 2-3 dagar utan träning som långledigt för oss.
3. klockrent skövde ss där. klart man drar i linan lite då och då.


en levande trasmatta

...är en rätt bra beskrivning på hur jag känner mig just nu. eftermiddagspasset bjöd på bl.a. 1600 f4, oskönt. har ont i hela överkroppen sen alla armhävningar och statiska övningar imorse med. men nu är det bara 6 simpass kvar denna vecka! tamas sa att det skulle bli lugnt pass imorgonbitti, undra om det blir lika "lugnt" som idag... :)
nu ska jag iallafall inte göra något mer än att sitta i soffan resten av kvällen.

_________________________

OCH JUSTE; MASSA GRATTIS TILL MINA UNDERBARA FINA GOA VÄNNER SOFIA & ELWIN SOM HAR FÖRLOVAT SIG!! :D



Man måste dö några gånger innan man kan leva

hade en supermysig kväll med Sofia igår, film och massa prat. fick en superfin gosig tröja av henne med, puss på dig! nu sitter jag i soffan och kollar på tv med sofia och emelie, ska bege oss till dagens andra pass om en stund. ska bli skönt med ett fartpass efter morgonens "lätta" pass. (hoppas ni fattar ironin). enligt tamas var passet förut lätt, kan nog med säkerhet säga att ingen av oss som simmade det höll med honom. men men, julträning är alltid bra. byye!




bound by the suprise of our glory days

sitter hos pappa nu och om ett par timmar ska jag in och träna. så nu var träningsledigheten över för denna jul, kanske bra att simma bort lite av det man ätit, hehe. aja, efter träningen ska jag och Sofia ha julismys, sweet!

vart är min lille vän? - men jag sitter ju här. -jag talar om skåne aquavit!

hade en supermysig julafton som vanligt. glögg - julmat - kalleanka + ett stort godisfat - julklappsöppning - trivial - svenssonsvensson - julmat igen - film.. ungefär så vår dag såg ut igår, precis som den brukar göra. gillar tradidtioner när de är bra! är nöjd med mina julklappar och förövrigt så tyckte min 'moster' att jag och sandra skulle spela upp svensson svensson nästa år för vi kan alla repliker utantill och sitter och säger dem innan, haha! men det är ju såååå bra.
idag ska jag till pappa och fira jul där. hoppas alla hade en trevlig julafton!

_____________________________________________________________________________________




and there it passed by trough your soul

tänkvärt;
-om promenader är så himla sunda som alla påstår så skulle ju brevbäraren praktiskt taget vara odödlig.
-Valen simmar hela dagarna och äter bara fisk, och den är tjock som fan!
-Kaninen springer och hoppar hela dagarna, men lever max 5 år.
-Sköldpaddan springer inte, hoppar inte, kommer alltid sist, rör sig nästan inte och lever i 150 år..
så slappna av lite förfan!


annars så får man väl önska en god jul! åker till mina kusiner imorgonbitti och är där till en bit in på natten. som vanligt med andra ord - spuermysigt! älskar våran julafon.

gamla julbilder


en fin dag med en fin vän

idag var en sån där dag när man varken jobbar/går i skolan eller har träning, alltså en dag där det inte finns något planertat eller några måsten och det mina vänner händer inte ofta. men eftersom vi är så vana vida att träna kunde vi naturligtvis inte bara va hemma, så jag och lisen tog en långpromenad. Efter lite mer än en timma hamnade vi hemma hos hennes farmor och farfar. Där fikade vi och spelade ett riktigt kul sällskapspel med dem, supermysigt! efter att våra strumpor torkat begav vi oss hem igen, med en omväg förbi maxi för att kolla på alla dumma människor som trängs där.
Nu har vi precis varit på badet utan att träna. eftersom vi ändå kommer in gratis åkte vi dit, duschade och bastade en stund. skönt & fräscht!

och imorgon är det julafton! (kul att all snö smält bort idag då, superkul..)



a little early christmas

har precis följt lisen hem de långa drygt 100 meterna. haft en supermysig kväll med julklappsöppning, julgodis, sommaren med göran, fråga olle och massa prat. är starkt mistänksam mot att mina vänner vill göda mig..90% av sakerna jag fick var ätbara, haha! nu ska jag kolla klart på en film på tv och sen sova.


Jag samlar drömmar i fickan

ska iväg till gymmet om en stund, sista träningarna idag innan vi får jul-ledigt i hela 3 dagar. efter det har vi 1 dag utan träning eller tävling fram till den fredagen den 13 januari. nåja, det behövs ju så. ikväll ska jag, carro & lisen ha minijul och byta julklappar, mysigt!


haha, charmiga vi var..får skylla på att det var 5 år sedan!

everybody's got something they had to leave behind

näst sista träningen innan jul, ingen tränare, ett tråkigt pass på tavlan och 9 oträningssugna simmare från elitgruppen resulterade i väldigt lite simning, väldigt mycket prat och en timme inne på äventyrsbadet..vi tyckte vi förtjänade det nu innan all julträning ändå drar igång. annars har inte den här dagen varit så händelserik, klippte mig i morse och nu ikväll lagade jag hambrugare som faktiskt blev riktigt goda! (intressant, jag vet)


happy holiday

eller? fick se vårt träningschema över jul&nyår igår, mumma.

| true story...:)
|    
|
V


=


Bästa sättet att spara tid på, är att använda den

överskriften stämmer rätt bra in på dagen. allt har verkligen gått i ETT. uträttade ärenden i stan på morgonen, hämtade lisen i skolan vid tolv för att uträtta mer ärenden på annan ort. Sen tog vi lunchbuffé på thai-house innan jag lämnade av henne på skolan igen. hem en sväng innan det var dags för träning som var lång och jobbig. efter gick jag, lisen, tamas, hägg och oleg in till öventyrsbadet och åkte lite rutschbanor (hur nu det stavas), riktigt kul faktiskt!


typ som idag, fast bild ett ska va stressad och bild två lugn...hehe

Alla som vandrar omkring är inte vilsna

mysig dag med lisa! varit en sväng hos lisen nyss och fixat lite saker. Nu ska jag fixa i ordning ett fotbad, sätta på en film och bara chilla. imorgon blir det nya äventyr!


but i gotta keep trying, gotta keep my head held high

idag har vi ingen träning - hur underbart?! vet inte riktigt varför vi är lediga, men klagar då inte. om en stund ska jag göra mig iodrning och möta min saknade lisa på stan där vi nog kommer spendera ett par timmar!


haha, hittade en supersöt bild från 2007! redan där hade vi varit kompisar 
i 12 år ♥



life is a a climb, but the view is great



- imorses hade vi ett jätteroligt pass som bla bestod av 4x(5x200 negativt).. efter det passet hade jag simmat 17 000 m på ett dygn. skönt att vi bara har träning tis,ons och tors veckan som kommer iallafall.

- mötte fia och tog en tur på stan innan hon skulle jobba och sen har jag spenderat eftermiddagen/kvällen med lisen. Först kollade vi liven från riks på storbild. sen har vi spelat pingis, kollat på chuck, skrattat, skrattat och skrattat lite till, haha go kväll.

we found our love in a heartless place

nu har jag simmat mina 11 000 meter för idag. var superkul att ligga och simma 6000 m helt själv förut, verkligen! nu ligger jag i min säng, äter popcorn och tittar superliven från eftermiddagspasset på sum-sim riks. (ungsoms sm för mindre simkunniga). Väntar på carro som är påväg hit nu med, får se vad för trevligt vi hittar på!


en vecka till julafton


aa, tamas är nere på riks med de som tävlar och oliver jobbar = ingen
tränare och superroliga pass på tavlan. kom nyss hem från ett med massa 800:ingar
och ska om en stund pallra mig iväg till nästa som bla bjuder på 8x500 & 9x200 vad
jag minns förtillfället..dock bättre än morgondagens pass. 

Your faith was strong but you needed proof

slutade jobba vid 9 imorse och efter det har jag varit på roadtrip med tamas (haha) och sen hjälpte jag honom köra hem sin bil när han skulle hämta bilen de ska ha ner till riks.  lycka till tjejer!
mötte lisen när hon slutade skolan och så gick vi hem, nu ska jag laga lite mat och i eftermiddag ska jag hem till pappa!



i heard that your dreams came true

nu ska jag gå iväg och jobba till kl 9 imorgonbitti, ha en trevlig dag/kväll/natt/morgon!

aa juste; körde en ny mage/bål övning i gymmet igår. brukar köra typ 300 situps och inte känna något efter, nu körde jag 4x8 och hela magen är i pain idag..så om någon vill ha tips på bra magövning så har jag garanterat en.


only yesterday was te time of our lives


i just want you for my own, more than you could ever know

ganska ovärd dag..låg i soffan och kollade på film från att jag gick upp ur sängen tills ja var tvungen att gå till träningen. vet inte riktigt vad jag gjorde där..men gissar på att jag drog till en muskel från revbensfästet på gymmet (har ju lyckats med det förut fast inte på samma ställe), för jag är halvt invalid just nu och fick simma ben hela träningen. kul...förhoppningsvis försvinner det av en natts sömn!




you killing me tenderly, everytime you look at me

- idag var det inte 9 timmars jobb, det var 9 timmars stress. Men för att se det positiva, dagen gick ju iallafall fort!

- idag gick passet 1000 ggr bättre än igår, men var också 1000 ggr jobbigare. Alltid kul att ligga och köra massa fart 4 helt själv. fick dock sällskap av elise och marcus i slutet som tar var. avslutade passet med 800 negativt eftersom vi inte kört någon fart innan..

- tamas efter träningen:
   - Carro, jobbar du imorgon?
   - Nej, inte vad jag vet iallafall.
   - Bra. vad ska vi göra?

haha, undra om han blir rastlös av att vara pensionär!

- igår var det två månader tills vi åker till teneriffa.
- idag är det fyra månader tills jag fyller 20!

det var allt för mig, tack och hej!




not in mood


idag gick träningen i slowmotion, både tiden och simningen.
superkul pass var det med och riktigt många tappra som träna!
efter 1 timme överkropp i gymmet körde jag och lisen våra 7000 meter och
sen tog det en timme för oss att komma hem, pigga och glada.
nu ska jag sova så jag kommer upp 05.45 imorgon!

and there it goes

idag har jag inte gjort allt för mycket. jag och mamma var och fikade hos en av mina kusiner som jag inte träffar allt för ofta i förmiddags, trevligt. nu kollar jag på film och om ett tag ska jag och lisen gå till gymmet, efter det blir det simning.


from last night

julbordet var gott, efterrätten var höjdpunkten! ikväll har jag och lisen chillat framför ett par avsnitt av chuck, skön kväll. Nu har jag lite sömn att ta igen..


haha, sista bilden är tillängnad sofia för jag vet hur mycket hon gillar den!

So I can go until I blow up, And I can drink until I throw up

hade en riktigt trevlig kväll hemma hos Christian igår!  pigg och glad efter 4,5 timmars sömn gick jag iväg och tränade mina små barn för sista gången på ett tag nu. min egen träning efter var väl inte den effektivaste - men blev knappt 6000 och massa medley så. nu ska jag strax iväg på julbord och ikväll ska jag träffa lisen (och försöka hålla mig vaken)!
ska slänga upp lite mer bilder som får stå för kvällen, men det får bli senare.



just a thousand and more

precis färdigjobbad för idag och ikväll blir det en lite försenad sm-fest hos christian, kommer bli en bra kväll alltså!

bilder från sm-festen i somras, grym kväll!




one hundred of a second - that's all that matters

tror jag är lite trött idag..vaknade pigg, gick upp och åt frukost och stensomna i soffan en timme,hm. nu borde jag iallafall vara utvilad. ska snart gå ner till stan och möta Lisen. ikväll blir det jobb 15.30-21.30!


true friendship is like sound helath; the value of it is seldom known untill it be lost

vi skulle skriva ett kort efter träningen förut till en i usa;
lisen: vad fult jag skriver..
jag: jag vet.
lisen: vad dum du är! tamas, carro säger att jag skriver fult..
tamas: vart har du skrivit då?
lisen: där (pekar)
tamas: aa, det var faktiskt ganska fult.
HAHAHAHA!



haha, texten stämmer rätt bra på oss. min lilla goding!

back to basic

citerar tamas efter träningen förut: "idag körde vi ett lite håradre pass". Det lite håradre passet började med 800 fr, 400 ry och 400 medley negativt (400/200 f2 - 400/200 max). sen avslutade vi med max 50or uppifrån 3 min start ca i typ 20 minuter. kan meddela att det lite hårdare passet var ganska jobbigt. Men jag, lisen och sofia hade det roligt ändå, haha! goa tjejer.
Nu ska jag kolla på tv och njuta över att inte behöva gå upp 05.30 imorgon!


passade rätt bra in idag kände jag.

onsdag 21.57

trött tjej var det här. och bra är väl det för då kanske jag kan somna hyfsat tidigt så jag kommer upp imorgon, jobb 7-16. direkt till träning efter, ryktas om att det vankas testlopp, kul.
annars hade jag väl inget kul på hjärtat..eller jo, det var jag och typ 30 handbollskillar i gymmet förut, kände mig ganska klen.. 

permanent goggle marks

Ingen är rädd för höjder, man är rädd för att falla.
Ingen är rädd för att spela, man är rädd för att förlora.
Ingen är rädd för mörkret, man är rädd för vad som finns i den.
Ingen är rädd för att säga att jag älskar dig, man är rädd för svaret.


ledig idag, skönt. Nu väntar snart 3h träning, kanske inte lika skönt.

6th december 2011

och så var vintern här igen och jag måste gå till jobb och träning, kul! idag har jag uträttat lite småärenden, lunchat på stan med min kusin och jobbat hela em/kvällen. och resten av min vecka är tjockt uppbokad med massa jobb, träning, sm-fest och julbord!


en evighet som tog slut snabbare än en sekund


efter vad som känns som en evighet är jag äntligen hemma i soffan igen, mätt och sjukt trött i varenda liten muskel. efter en timmes gym med lisen där vi bara körde överkropp fick vi två + sofia köra ett sånt där segt långt pass som aldrig ville ta slut och där första fart 2 serien 3x(400fr-200ry-400medley) blev mer som en fart 3 serie. efter det bjöds de på 2000m arm av alla dess sorter, tur att vi inte körde överkropp i gymmet innan iallafall. passet landade på 7000m prick och nu sitter en död caroline i soffan för att avsluta kvällen med navy cis!


it's fucking icecold outside

tror jag köpt klart alla julklappar nu, så skönt!

enligt facebook verkar som det hade snöat här i morse.. undra om det var någon mer än jag som missade det?

är ju iskallt ute, vill bara stanna kvar hemma under min sköna filt, inte alls sugen på 3h träning.


precis en sån dag är det idag

a nice sunday

efter att jag kommit hem från pappa tog jag och lisen en kvällpromenad och pratade igenom våra liv nu när vi inte setts på ett par dagar. kom även fram till att det är 10 veckor tills vi är på teneriffa nu, gott! nu ska jag kolla klart på beck och sen krypa ner i min sköna säng!

dagens i-landsproblem; det börjar bli sjukt halt ute nu = snart kan man inte cykla till träningen längre. skjut mig!


8k

vet inte när jag senast somnade innan halv 11 en lördagskväll. tränade mina små barn imorse och efter det körde vi på ännu ett gnetar pass. blev 20x400. över 15000 meter på ett dygn är inte fy skam för att vara mig. nu ska jag ta en power nap för jag är trött igen och i eftermiddag ska jag hem till pappa. skön söndag!

________________________



when you feel like letting go, just remember why you held on for so long

jag och sofia körde ett väldigt kreativt pass idag på träningen; 9x800, kanske inte så stor variation på den serien men det var skönt att bara köra igenom ett långt pass. måste ju komma igång med grundperioden nu igen så.
ikväll ska jag lägga mig i tid, har lite sömn att ta igen från de senaste 3 nätterna nu.. plus att jag har min teknikgrupp imorgonbitti med.


utgång med fina

har en superbra kväll igår med Sofia och Carro! först var vi hemma hos sofia, åt god mat, drack gott, skratta, sjöng och prata. Sen åkte vi in till stan och körde en utgång, riktigt rolig kväll med goa människor!
jag och sofia somna vid halv 4 (vilket innebar att jag varit vaken i 22 timmar) så nu tog vi en slapp förmiddag framför tv:n, väntar på mat och sen blir det träning!


får väl hoppas att det inte gäller idag..

life is a story - told by an idiot

har precis tränat och varit en sväng i stan med lisen och uträttat lite nödvändigheter. är verkligen suuupertaggad på 19 timmars jobb nu alltså...
imorgon kväll blir det utgång med Sofia & Carro iallafall, blir grymt!


mina godingar!

jobb jobb & lite jobb

18 timmars arbete avklarat, går på 22 ikväll för 19 timmar till - gotta love life sometimes! har en rolig helg framför mig iallafall. nu ska jag iväg och hjälpa tamas med att köra hem hans bil från något..fattade inte riktigt. sen ska jag krya ner under en filt i soffan, kolla på film och sova! need som recovery.


RSS 2.0