bye for a while

sådär, väskan är packad och klar. gick till stan en sväng med lisen förut, sen har jag träffat pappa en stund och packat klart allt. klockan är ställd på 05.15 och ska väl antagligen försöka sova snart. fast det kommer jag säkert inte lyckas så bra med. vet inte om jag kommer ha något internet där nere, så annars blir det tyst här fram till den 10:de. ha en bra vecka och lite till, det ska jag garanterat ha!
adios, hasta la vista!
 

spaiiiin

 
om 24 timmar befinner jag mig på spansk mark nu, eller ja det har jag redan gjort ett par timmar. tror vi skulle landa runt 13 imorgon så. ska bli skönt att (förhoppningvis) komma till lite sol och värme. och en jäkla massa träning. håller på med packningen för tillfället, eller ja.. tog en paus. men tror jag fått ner det mesta nu, så det är skönt. då kan jag göra ingenting i eftermiddag, bara kolla på ncis och chilla. kanske lyckas somna ganska tidigt med eftersom vi ska åka vid 06 imorgonbitti. i morses var det inte skönt att gå upp, men pallrade mig iväg till badet för att ha min teknikgrupp och sen var det träning. vi simmade ett jättetråkigt pass på knappt 7000. huvudserien var 2x(6x300) bestående av bara massa fr och medley. dog nästan av tristess ett tag där. jaja, nu ska jag återgå till packningen.
 
malaga förra året

Bra kväll med grymma tjejer


Skip a beat

Okej, nu är det 6.5 timmar till livet blir lite roligare! När jag slutat jobbet så åker jag direkt till träningen och efter den åker jag vidare till lidköping för en mysig kväll med fina tjejer!


En evighet

Känns som jag varit på jobbet en evighet, har dock bara gått 5 timmar.. Vilket innebär att jag har 19 kvar. Jaja, sen är jag ju ledig i 12 dagar varav 10 spenderas resande/i annat land. Så ska nog inte vara så svårt att stå ut.

"Du ska inte göra dig äldre än du är för innan du vet ordet av har livet gjort dig äldre än du vill vara".


fly, baby fly

 
gick som sagt av jobbet 07 i morses. sedan dess har jag ätit frukost, kollat 2 avsnitt ncis och varit nere på badet där jag kört lite landträning och simmat lite. börjar jobba 16.30 igen och slutar inte förrän 16.30 imorgon. wiho! ha en trevlig fredag. och lördag.

when nothing goes right, go left.


jobbjobbjobb

jobbat på dagis 8-12.30 nu på dagen. trivs superbra där! Sen jag kom hem har jag försökt packa, fattar inte hur jag ska få plats med allt än. nu ska jag ta det lite lugnt, kolla någrta avsnitt ncis. sen ska jag jobba igen, 16.30-07. går alltså av fredagmorgon 07, sen går jag på igen 16.30 och jobbar ett dygnspass till 16.30 på lördag. ska bli för himla kul alltså..eller? men sen är jag ju ledig från jobb i 12 dagar, så får väl stå ut. adios så länge!
 
 

Differences

Nyss hemkommen från träningen. Sitter i soffan och äter ägg, keso och gi-knäckebröd. Ett glas juice till det med. Gott! Från och med imorgonbitti ska jag jobba 47 av de närmast 58 timmarna. Så ska kanske försöka somna tidigt ikväll (lycka till. Tack!)


not even with a thousand words

har precis varit på rehab och kört massa benövningar i 1h. så nu är mina ben helt döda. ´ligger och kollar på nics (ovanligt, jag vet. men är helt såld på den serien, precis min typ av serie. med många blandningar och karaktärerna är så sjukt grymma!). ska iväg till träning om en stund. sholo.
 

Perfekt morgon


It's just a simple question

Jag jobbar väldigt mycket i veckan eftersom vi är borta i 10 dagar sen. Vilket innebär att jag missar ungefär hälften av träningarna den här veckan, hittills har jag kompletterat med styrka i form av 2 gympass. Är helt död i kroppen och det är bara tisdag, gud så skönt! Dock är det väl bra att vänja sig inför lägret. Ska bli gött och kul att träna ner sig, eller ja just under träningarna är det ju allt annat än kul, men sen efter när man är påväg hem känner man sig så nöjd på något sätt.

Nu ska jag äta lite kvällsmat och kolla på svenska hollywood fruar - ibland har mitt jobb faktiskt sina fördelar!


to much things, to small place

eftersom jag ska jobba 65 timmar på 4 dygn med start i eftermiddag så kände jag att jag behövde börja lite med packningen. ångrar mig dock nu. plockade fram kläder jag kunde tänka mig att ta med, vilket resulterade i att min garderob nästan är tom nu. skulle behöva 3 resvöskor om jag skulle ta med mig alla kläder jag lagt fram. så får nog prioritera om lite där, men det får bli någon annan dag. nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på några avsnitt ncis. i eftermiddag står jobb på schemat 16.30-07.
 
lite bilder från förra året i malaga. Ser typ ut som att vi bara chillar och har kul. men man tar ju inte direkt kort under träningarna, har fullt upp med annat då. förra året var vi där i 9 hela dagar. dessa bestod av 15 st 2timmars simpass + styrketräning och minst 1 mils promenad varje dag. så det är ju inte direkt semester vi åker på, däremot sjukt skönt med värme och att inte behöva tänka på allt annat omkring.
 
 

when you try your best


One week

Om en vecka landar vårt plan snart i vårt kära espanjjjjjja. 4 träningslägret där på 5 år, men ny plats, så det blir väl lite spännande.

Idag är jag ledig. Skönt. Trotsat min förkyldning och gymmat nu på fm. Även kört rehab och nu kollar jag på ncis. Ikväll ska jag träna, annars händer inte mycket idag. Kan ju vara skönt det med!


bound by the suprise of our glory days

Amalie-berwald-be-happy-citat-dont-worry-favim.com-501930_large
 
 
____________
 
sitter och kollar på tv hemma hos pappa för tillfället, söndagar är typ enda dagen som det är flera bra program på tv. Imorses hade jag min teknikgrupp och sen va jag kvar och prata lite med de andra på träningen. när jag äntligen kan träna igen efter operationen igen så blir jag sjuk istället. men efter en vilodag idag hoppas jag att jag mår bra imorgon. so long!

And once again the story repeats

God middag och nu filmmys, the dictator, med fia och elwin. Känns som en perfekt lördagskväll!


lite av varje

hade en riktigt trevlig kväll igår! satt hemma hos mig i många timmar, åt gott, drack gott, spelade spel, skrattade o ch pratade om 1000 olika saker. gick ner till husaren en sväng på natten sen med. Trodde jag skule frysa ihjäl när jag gick hem, satt och haclade tänder inomhus redan innan jag gick hem liksom. håller på att bli vinter nu känns det som.. tur att vi åker till spainen om en vecka.
 
Nu har jag precis varit nere och tränat lite, bara jag och johan som tränade. Eget pass körde vi med eftersom tamas är i uddevalla och de flesta simmarna är i örebro på wadköpingsdoppet. Det skulle jag egentligen också varit, men med tanke på hur lite jag tränat, att jag inte kan starta eller vända och bara simma lätt ben så kändes det kanske inte riktigt som att det skulle vara bra med en tävling. får nöja mig med att kolla livetimingen istället.
 
cyklade för första gången sen operationen idag, gud vad underbart. slippa gå till träningarna nu. Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på film. i eftermiddag ska jag nog träffa fia!

<3

Har en underbar kväll verkligen!


Seeeegt

Jag vill heeeeem. Slutar om 30 min som tur är. Sen är det helg, underbart! Ikväll ska jag träffa lisa och hanna, super!


Finally friday

Dagen igår gick sjukt fort. Jobbade med sjukt söta barn hela dagen, sen direkt till träning efter det. Sen va den dagen slut typ. Nu är jag på jobbet.. Slutar halv 5. Sen har jag nog en trevlig kväll att se fram emot! Nu ska jag fortsätta jobba.


Wendsday night

Hade en väldigt rolig träning på drygt 6k med bland annat en serie på 800-400-200-100-100-200-400-800. 45 min styrka med massa armhävningar på det innan också. Nu sitter jag hemma hos linn med henne, lisa och hanna och myser! Kollar på tv och pratar om allt mellan himmel och jord. Love!

Imorgon ska jag jobba 8.45-16 på dagis, ska bli skoj! Älskar att jobba med barn. Sen träna direkt efter det. Men nu ska jag fortsätta vara social!


everybody crasch and burn somtimes

bion igår var bra, fattade inte så mycket men den var rätt bra ändå. det första lisa gjorde när vi kom in till bion var att hälla ut hälften av sina popcorn på golvet, haha inte så stor skräll. Gick hem till mig en sväng efter och chillade tills jonas hämtade henne strax innan 01 då han slutade jobbet. sen gick jag upp halv 8 idag, det var inte så skönt. om en stund ska jag äta, sen ska jag till sjukgymnasten vid två. Ikväll ska jag träna och sen åka till igelstorp och umgås med mina fina vänner. super!
 

vill tillbaka till budapest!

Och hela natten lång

Ska snart bege mig mot träningen, först styrka och sen simning så jag har att göra i ett par timmar. Ikväll ska jag och lisa gå på bio, the bourne legacy. Så har en bra kväll att se fram emot! :)


A new week

Underbart skönt med sovmorgon! Om exakt 2 veckor ligger vi och kör första passet i mataro. Förhoppningsvis med skinande sol och över 20 grader. Men det återstår att se. Nu ska jag äta frukost medan jag avverkar ett ncis avsnitt. Sedan ska jag ägna ett par timmar åt rehab och att fixa i ordning i mitt rum. Hajsvajs!


Ullared

Påväg hem nu, sitter och halvsover i bilen. Ska bli jätteroligt med träning om 2h, lagom segt. Fick med mig lite smått och gott hem iallafall så. Nu ska jag fortsätta sova om jag kan!


Roadtrip

Sitter i bilen (vilket jag gjort i 1.5 h redan), påväg till ullared med mamma och lisen! Dags att göra av med lite pengar, bra Måndagsnöje.


Soon done

Weeho, slutar om mindre än 2.5 h. Goooet! Vilket också betyder att jag varit på jobbet i 22 h... Men sen är jag ledig till på fredag, så det är gött! När jag slutat ska jag hem till pappa och va där till ikväll. Imorgon ska jag på roadtrip!

"Be careful with your words. Once they are said, they can only be forgiven, not forgotten."


Goodnight!

"never let the fear of striking out keep you from playing the game"


Oh so fun

Tränat på fm, nyss var mina kusinbarn här med jultidningar som jag fick köpa lite av, nu kollar jag på ncis och om en stund går jag på ett dygnspass på jobbet. Gud så skoj helg!


en inte helt vanlig fredag

fredagar är våran träningsfria dag, guldvärd. men idag tyckte tamas att vi kunde lägga in ett extrapass, så avverkade 6000m för ett par timmar sen. inte för att jag ska klaga, jag behöver ju komma igång med träningen igen och passet var inte superjobbigt heller så. kan dock tänka mig att de andra av mina homies som va där idag är lite småsega i kroppen efter veckans roliga pass. Kvällen har jag spenderat med att städa och börja göra iordning lite i mitt rum. Nu får det iallafall räcka för idag, ska jag köra rehab och kolla på tv istället.
 
för övrigt idag har jag (från när jag slutade jobbet) lunchat på thai-house och sen mest tagit det lugnt, kollat på ncis.
 
 

Ovärt vetande

Är glad. Anledning? Jo, jag kan sova på sidan igen. Dock måste jag ha en kudde eller massa täcke mellan knäna för om benen ligger på varandra får jag ont. Men det är himla skönt att kunna sova på sidan igen. Vet inte riktigt hur jag ska lyckas inatt dock, har ingen extra kudde här på jobbet :( nåja, kommer säkert på någon bra lösning.

Om 18 dagar är vi i spanien, mataro nu. Det ska bli skönt med värme. Och en hel drös med träning. Men bassängen ligger på stranden (verkligen bokstavligt talat) så man ska inte klaga!

Nu kommer jag inte på något mer kul. Ska återgå till jobbet och hoppas på att jag kan få gå och lägga mig om någon timme..


torsdag

sov apdåligt inatt, så går runt som en zoombie känns det som. sover förhoppningsvis gott i natt på jobbet istället. har därför inte varit så superaktiv hittills idag heller. läst ut en bok som jag lånat av lisen och så följde med tamas upp till hans jobb så han fick slipa min tand som jag på något mystiskt sätt bet av en flisa på (jag tuggande inte ens på något, så fattar inte hur det bara kunde lossna en bit?!). bra att ha en tränare som är tandläkare.
 
Nu ska jag sätta på ett ncis avsnitt, äta lunch och sen bege mig mot jobb för första gången på över två veckor. gör ett 16.30-07.00 pass, så det är ju helt okej iallafall.
 



nothing special to say

 
framstå aldrig som mer lärd än de personer du är tillsammans med.
Bär dina kunskaper som ett fickur och dölj det väl.
dra inte fram det för att se på tiden, utan tala om vad klockan är om du blir tillfrågad.

Finally back

Gick helt okej att simma ändå. Kunde inte vända, kunde inte ha benspark. Men arm kunde jag minsann simma. Så några tusen arm är ju bättre än inget. Feels good to be back! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på fotbollen :)

Gosiga mumrik!


Godmorgon. Eller ja, jag har varit vaken ett tag. Ätit god frukost - knäckebröd med kokt ägg på, mums! Och gjort mina rehabövningar. Nu ska jag göra mig i ordning och gå till stan en sväng. I eftermiddag ska jag (äntligen) simma lite för första gången på 2 veckor, spännande att se hur det kommer gå. Tamas på träningen igår; "carro, får jag skriva på ditt ben?" vilken snäll tränare jag har.


just another monday

 
 
_________
 
 
har inte gjort så värst mycket idag. kört rehab as usual, varit nere på p4 och gymmat lite. Sen har jag mest legat i sängen och kollat ncis. Ska gå ner till träningen en sväng sen iallafall, så kan tamas kolla på min tand jag råkade bita av en bit av igår.

Hamilton

Ligger äntligen i sängen efter en lång dag och ska snart sova. 8 timmar i simhallen med stor stimmighet (typ 50 barn som simmar, gapar, skriker) medt delen av tiden tar död på en. Var helt slut när jag kom hem. Inte hälsosamt för mitt knät heller som var stort som en handboll. Återhämtade mig dock rätt bra med ett par avsnitt ncis i sängen med högläge för benet. Nu på kvällen tog jag och lisen en sväng ner till stan och kollade på den nya Hamilton filmen, helt okej var den!


At the simhall

Sitter på badet och läser en bok jag fick låna av lisen. Har varit här sen 9 och ska vara här till 17. Våran träning sluta halv 1 och grupperna jag ska ha i em börjar halv 3 så var ingen idé att gå hem emellan. Har varit lite duktig och gjort 500 situps iallafall. Har sjuk träningsvärk i armarna från igår med. Men nu ska jag fortsätta läsa och sen köra lite rehab innan grupperna drar igång igen. Adjöö. 

playing with the boys

gick till Sand och åt efter träningen med mamma, Lisen och hennes föräldrar. var trevligt och smakade gott!  nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Dear John som går på tv. imorgon ska jag spendera en massa timmar i simhallen. starta med teknikgrupp 09 imorgonbitti. superskönt..eller? adios.
 


 
 

and then it goes

klockan är snart ett och jag har precis käkat frukost, good work there. dock har jag hunnit med en hel del saker innan, så jag har inte legat i sängen tills nu! gjort mina nya rehabövningar (vilket tar typ 40 min..), gått ner till p4, kört ett ordentligt överkropspass på utegymmet där och gått hem igen. Sen har jag duschat och ätit frukost som sagt. Så nu ska jag sätta på ett avsnitt ncis och ta det lite lugnt innan jag går ner till em-träningen. ikväll blir det ut och äta, mums.
 
var ju hos sjukgymnasten igår, gick bra tror jag. fick nya övningar som sagt, mätte rörligheten och pratade lite om det. Sen var jag hos pappa på dagen, fika hos farmor och tog det lugnt. på kvällen firade vi Carro lite som fyllde 19. god mat, härliga tjejer och många skratt. kanon.
 

relaaaax, take it eeeesay
 
 

happy 19th birthday my dear


torsdag

körde faktiskt ett riktigt bra landpass förut, bla 300 armhävningar! nu ligger jag och kollar på navy cis. Imorgon är det fullt upp, sjukgymnasten på morgonen, sen hem till pappa och så ska jag fira carro på kvällen! najs.
 




if today was your last day and tomorrow was to late, would you say goodbye to yesterday?

vid alla träningar jag varit på nu när jag inte kunnat simma har tamas påpekat hur gärna han ville ta bort förbandet och se hur det såg ut under. så ni kan ju gissa vem som var med mig hos disktriktsköterskan idag när jag skulle ta bort stygnen. motivationen "jag måste få vara den första som ser hur det ser ut under". helt normalt.
 
tror dock tamas blev lite besviken, förutom svullnad och trådar som sytt ihop hålen så var det inte så mycket mer att se. Nu är dem borta iallafall, 2 stygn på ena sidan och 1 på andra. fick små typ sårplåster jag ska sätta över ärren...i ett halvår?! jo men tjena. jaja, det löser sig väl. följde med tamas hem till ellinor och fikade med dem, skönare människor får man leta efter. Sen åkte jag till vestis med mamma, hon hitta jeans och jag gratis kakor - båda nöjda!  
 
nu ska jag fortsätta kolla på navy cis, sen äta och gå till träningen. ska köra riktigt hård landträning idag har jag bestämt. (av de lilla jag nu kan göra). imorgon ska jag äntligen till sjukgymnasten, hoppas jag får lite klarhet i när jag kan få börja simma lite igen.
 

Every step


kneeee

idag är det en vecka sedan jag opererade mig. imorgon ska jag ta bort stygnen och på fredag ska jag till sjukgymnasten. hoppas jag får lite mer övningar och besked om när jag kan börja träna igen. gör inte så värst mycket på dagarna nu när jag varken jobbar eller tränar ordentligt. kan ju inte direkt hitta på så mycket saker heller.
 
har blivit så van att gå som en stelbent halv invalid, och eftersom jag blivit så van vid det är det som att gå vanligt nästan. så varje gång jag ska gå i trappor (vilket jag endast kan om jag tar ett steg i taget) så glömmer jag av det och då drar det i knät som f'n. det händer minst en gång per dag. att inte kunna sitta ordentligt på en stol när man ska äta eller ta sig in i bilen normalt är lite småsegt det med. men det värsta är att jag måste sova på rygg hela tiden. kan ligga en stund på sidan åt ett håll, men då måste jag vända mig jättekonstigt och kan inte ha benen på varandra. suck.
 
annars så rullar väl livet på i sin lilla vanliga takt. ska kolla på några avsnitt csi miami nu tror jag.
 
sneee
 

day after day

spenderade förmiddagen/dagen med att åka runt och gå i affärer i mariestad, töreboda och tidaholm. Efter det har jag varit nere på träningen och nyss gick lisen hem härifrån. nu ska jag hoppa in i duschen, äta ngt och kolla på tv resten av kvällen. so long!
 
 
 

Mobilinlägg

Orkar inte hämta datorn så får bli ett mobilinlägg = inga bilder. Spenderade några timmar på stan med fia, mysigt. Sen åkte ja hem till carro och vi chillade framför ett oth avsnitt och en film som jag inte kommer ihåg vad den heter, men bra var den. Sen har jag varit nere på träningen, förutom rehab körde jag ett riktigt bra landpass för överkroppen. Så nu kan jag somna med gott samvete, eller ja.. Vill simma, sjukt mycket kommer jag tappa. Men kan ju träna lite styrka iallafall.

Hägg berätta en sak på träningen som som marcus rogan (ryggsimmare från österrike för icke simkunniga) sagt, tyckte det var så klockrent så måste citera det;
-"att simma ryggsim i 20 år är som att ha samma kvinna i 20 år"
-"att simma medley är som att ha 4 kvinnor samtidigt. Roligt men förjävla jobbigt" haha!

Tack och godnatt. Eller ja, ska kolla klart på navy cis först, sen godnatt.


det finns vägar, ingen vågar

sitter i sängen och gör typ ingenting. ska försöka göra lite vettigt strax. lite senare ska jag iallafall till stan med Fia och uträtta lite olika ärenden. har inget vettigt attskriva så lika bra att inte skriva något mer!
 
                                              
soluppgång i thailand

 
 
 

Sunday

Ligger och kollar på finkampen atm. Ska snart gå ner till kryddan där vi ska äta och ha apt med jobbet. Sen ska jag träffa carro och lisen kanske ikväll 😊
Va nere på badet i förmiddags och körde rehab + landträning i den mån jag kan. Nu måste jag göra mig iordning annars kommer jag försent!


vart jag än går

glömde berätta förut att nu om en månad befinner jag mig i mataro, Spanien på träningsläger. Ska bli skönt med värme (förhoppningsvis) och att bassängen bokstavligt talat ligger på stranden. Dock kommer nog inte träningarna bli så mysiga.
 
hade en mysig eftermiddag hos lisa. Kollade på tv, pratade om allt mellan himmel och jord, åt glass och knäckemackor som smakar pepparkakor med ost på! Sen släppte hon av mig inne i stan, mötte upp Carro och lisen för att äta lite inne på matfestivalen. strosade sedan runt och kollade på folk innan vi gick hem. nu ska jag göra lite övningar till knät, kolla på tv och sen sova!
 

tycker allt den häre bilden är lite cool, när den är tagen under vattnet. jag och min kusin lekte lite med kameran i thailand.

sunny day

hade en helt okej kväll igår. Först gick jag och lisen in till stan där vi mötte upp Fanny. Gick till american pizza och åt (jag vet, det är matfestival men vi orkade inte trängas med allt folk), sen åkte vi hem till Tina och var där en stund med några andra tjejer. Sen åkte vi tillbaka in till matfestivalen och gick omkring där ett tag. ganska segt, var mycket roligare när man var liten! men roligt att det är massa folk ute och att man träffar många man känner.
 
Nu har jag kommit hem från badet precis, var nere och körde lite landträning när de andra simmade. gick faktiskt att köra både situps, dips och armhävningar om man trixade till det lite. blev ju till och med ganska bra träning eftersom både den typen av dips jag körde och armhävningarna fick bli på ett ben. Nu ska jag nog kolla på tv en stund, sen göra mig iordning och åka till lisa, wounderbart!
 

RSS 2.0