next: SPAIN!!

japp, om två timmar går tåget till stockholm och flyg vidare mot spanien, barcelona och calella! ska bli riktigt gött, fast kommer nog längta hem med. 

dm i helgen, gick väl helt okej. 50 fr och 100 fr i laget var väl det som gick bra. Rolig helg med sköna människor och massa skratt. blir nog 12 bra dagar i spanien asso! 

ha det gött här hemma, hoppas det regnar på er ;) 


it's the final countdown

japp, imorgon åker jag till göteborg, DM lördag-söndag. Kommer hem söndag kväll, packa om och åker till spanien på träningsläger på måndag morgon. så lär ju inte bli något skirvet här på dryga 2 veckor!
Ska bli skönt och roligt att komma iväg ett tag! dock är jag inte alls sugen på dm, inte på att tävla överhuvudtaget, men men.

gårdagen var chill. efter min morgonträning åkte jag och fiia upp till simsjön och stekte ett tag. På kvällen åkte vi till timmy med jonathan och tobbe. Grill, singstar och film -mysigt.
nu ska jag snart cykla till träningen och ikväll blir det packning!
spanien,calella & träningsläger skulle ju inte sitta helt fel nu i detta underbara väder!

ha två trevliga veckor, det ska iallafall jag ha!

6 dagaronce upon a time you were young and everything was so much easier

it's like nanana

grym kväll igår med goa människor, ute i örlen i sebbe & jonathans husvagnar.
annars då, har varit en "fiia-vecka" då vi praktiskt taget bott med varandra en vecka, gillart. ganska händelserik vecka med för den delen. sommarlov är ju inte fel heller och imorgon är det en vecka till calella..
Even if you were a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me
And even at the bottom of the sea
I could still hear inside my head
Tellin' me, touch me, feel me

liseberg


awesome week

sista veckan i skolan började bra, och den kommer bara bli bättre. Liseberg imorgon med härliga brudar! riktigt taggad. resten av veckan ser också ljus ut, mer om det senare.
slänger in lite bilder från helgen!


student 2010

ett år kvar, men shiiit vad taggad man blev när man såg alla treorna igår!!
va först och kollade på alonas utspring, sen vidare in till stan och titta på kortegen. Sen vidare hem till alona med killarna och käka och så. Satt ute i typ 3 timmar där..mm, lite brända axlar!
På kvällen blev det grillning i boulonger med lite folk, trevligt. hemma vid 3 och upp för att morgonträna, nu är jag trött. får se vad kvällen har att bjuda på!

burned

gaah, jag har bränt mig! låg ute i solen förut och eftersom det blåste kände man inte hur varmt det blev. är LITE små burned på baksida lår och rygg nu. Det bästa är att jag hade shorts som var uppvikta, så det ser ut som att jag har solat i mormor trosor typ, kul? he. aja, har ju fått färg iallafall och det är bra, för om tre veckor är vi i spanien nu, fett gott.
Matte b nationella idag med, faila totalt så det behöver vi ju inte prata mer om.

så skulle jag lägga in lite bilder, men min mobil vill inte samarbeta som vanligt typ. 
får bli en fjolårsbild.


RSS 2.0