psyco

 
har varit en minst sagt..händelserik helg som man lär minnas ett tag. började kanon med spöregn, blåst och iskallt första passet, var som gjort för att göra dåliga resultat. igår blev det bättre = resultaten bättre med. eller ja, 50 fr & rygg gick toppen, resten är redan glömt. Men har varit en spännande och grym helg med tre übersköna tjejer!


vi bodde förövrigt på ett vandrahem in the middle of nowhere. Gammalt och öde, det första vi ser när vi öppnar dörren är skylten på bilden över..mysigt. det hade tydligen varit ett hem för sinnessjuka förut, personalen var creeepy och den enda gästen förutom vi var den läskigaste människa jag sett. = vi satte ihop sängarna och band fast dörren så den inte skulle gå att öppna utifrån, haha! ber till gud att vi inte bor där på sm. 


snott lite bilder från hemsidan och louise eftersom jag inte har några själv, men förutom att vädret förstörde en del så har det varit en riktigt rolig helg med toppenhärliga människor. så härligt med att åka på tävlingar och träffa alla vänner som man inte kan träffa när som helst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0