levt livet

kul att jag skrev ett superlångt inlägg och så försvann allt..men får väl försöka skriva om det. Bilder från veckan kommer imorgon!
 
Om någon missat det så har jag spenderat de senaste dagarna i Torreby hos lykke. Har haft det kanonbra. De bor perfekt, goaste familjen och härligaste dagarna! ska försöka mig på en liten sammanfattning;
 
söndag; När sista passet på sum-sim var slut åkte jag & Lykke med Jesper till uddevalla och sedan vidare hem till henne. Kollade runt lite hur hon bodde (mysigt hus med stor trädgård precis vid en golfbana, ett slott och havet!), hälsade på alla djur (massa ankor, 2 hundar och 9 katter varav 5 kattungar - jag var i himmelriket) och pratade med alla familjemedlemmar som var hemma. Åt kvällsmat och satt och pratade med alla en stund innan vi gick och la oss. Lykke har sitt place uppe på loftet,hur mysigt som helst att ligga där och höra alla som grejar och pratar där nere.
 
måndag; när vi vaknat och ätit frukost gick vi hem till lykkes grannar som behövde hjälp med städning. Hur söta och pratglada som helst! efter det gick vi ut och sprang 8 km som sedan av slutades med ett dopp i havet med kläderna på. När vi gått hem, duchat och ätit lunch bakade vi paleo-bullar. Slappade sedan lite framför tv:n med gulli, tove, noa och viggo innan det var dags för middag. Kaos när typ 10 pers ska äta samtidigt och pratar i munnen på varandra, haha. Efter det avslutade vi kvällen med att kolla på en film allihop, mysigt!
 
Tisdag; åkte vi till torp på förmiddagen med Jens, Gulli och tove. strosade omkring och shoppade lite.När vi kom hem gick vi ut och sprang en liten runda med smilla. På eftermiddagen gick jag och lykke ner till havet. Fiskade, Bastade, drack gott och tog några dopp i havet när vi blev för varma. Fick även sällskap av jens och gulli på slutet. När vi kommit in igen blev det kvällsmat och lite slappande framför tv:n. Fick även en omgång knäckande i ryggen, Björn var hemma en sväng och han är kiropraktor. Sen spelade vi rappakalja halva natten med Viggo, Noa, Gulli, Jens och Freja. Riktigt roligt!
 
Onsdag; när alla vaknat, ätit frukost, packat och fixat med lite mer så åkte vi ut med deras båtar. Åkte ut till Bornö där vi la oss på klipporna och solade, åkte ring efter båten och hoppade från höga klippor. På eftermiddagen åkte vi över till lilla bornö dör Kulan, Fredrich, Christoffer, Angelica och Janina var, så spenderade vi resten av dagen där med dem. När vi kom i land igen åt vi kvällsmat och sedan blev det film-mys.
 
Torsdag; Idag var det egentligen tänkt att vi skulle åka till liseberg, men när vi såg vädret så var det ingen som var så sugen längre. Blev ännu en dag på havet istället. Åkte till Lilla bornö där de andra var. Solade, badade, hoppade från klippor, åkte båt och skrattade. Så himla sköna människor! På eftermiddagen åkte jag med Gulli och Fredde in till uddevalla när de skulle jobba, och så tog jag tåget hem.
 
Så nu är jag hemma och ska snart sova så jag orkar med ett dygn på jobbet imorgon. Har haft det helgrymt iallafall! bilder kommer imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0